Facebook
RSS

Вибираємося з болота. Як видалити акаунт в Odnoklassniki.Ru

-
Author

Якась непоборна антипатія до цього сайту виробилася. Лізуть в душу і то брудними методами (це я про політику адміністрації сайту). Безумовно, воно майже всюди так, але терпіти можна, коли воно того варте. Тут же мені немає чого втрачати. Отже вирішено вибратися з того гламурного інфантильного рожево-оранжевого болота. Пропоную вашій увазі звіт про виконану роботу.

Зрозуміло, що подібні сайти існують для того, щоб так чи інакше на нас заробляти. Відповідно ніхто просто так не хотів би нас відпускати, але не дати можливості видалити свій обліковий запис – це порушення конституційних прав. Тому можливість така є і хто її шукає – знайде.
Прокручуємо сторінку до самого низу і бачимо цілу купу посилань. В останньому, тобто в першому справа, стовпчику посилань знаходимо пункт “Регламент” (раніше він називався “Правила”). На ньому і клацаємо.

Як видалити профіль в Однокласниках?

Знову прокручуємо донизу сторінку, що відкрилася, і під текстом цього самого Регламенту знаходимо три посилання. Нас цікавить останнє, а саме “Отказаться от услуг”. Клацаємо.

Як видалити акаунт в Однокласниках?

З’являється віконечко, де просять нас вказати причину, з якої ми видаляємо свій профіль. Жоден з запропонованих варіантів мені не підійшов (що цілком передбачувано), але припустивши, що без зазначення причини мене не схочуть відпустити, я відмічаю галочками усі п’ять пунктів (хоча вони взаємовиключні). Питають, чи готовий я розірвати зв’язок зі своїми друзями, фотографії яких не забувають востаннє для мене висвітлити. Ну я просто зараз розплачусь і передумаю )) Будь спок! Вводимо пароль і тиснемо “Удалить навсегда”. Тобто назавжди!

Як видалити обліковий запис в Однокласниках?

Ніби все. З’являється сторінка, подібна до сторінки авторизації для входу на сайт, логін і пароль традиційно автоматично введені у відповідні поля і хочеться натиснути “Войти”, щоб переконатися, що профіль справді видалено. Але караул! Насправді нас просять не авторизуватися, а зареєструватися – по-новому! Тьху, закриваємо вкладку і все на тому.

Як закрити акаунт (профіль) в Однокласниках?

Але ж нам хочеться спати спокійно, чи не так?.. Ех, вертаємося на сайт. Аторизуємось. “Войти”. І пречудові новини: “Профиль удален по просьбе пользователя и не может быть восстановлен”. За що й воювали ))

Як знищити акаунт (профіль) в Однокласниках?

Енжой!

П.С. Бажаєте видалити сторінку ВКонтакте? Читайте як >>>

26 Responses so far.

  1. Анонім says:

    Щиро вдячна за такий покроковий дохідливий метод. Все вийшло. І нащо воно мені треба було.

  2. Анонім says:

    Дякую!!!!!

  3. Анонім says:

    Дякую!!! Нарешті позбувся москальського!

  4. Анонім says:

    http://www.5.ua/ukrajina/suspilstvo/item/377417-v-ukraini-rozrobleno-vlasnu-sotsialnu-merezhu В Україні розроблено власну соцмережу для спілкування, вона матиме назву "WE_UA".

  5. Анонім says:

    Давно хотіла вийти, з сайту однокашники, просто не було вибору..."контакт"зламали і я його" послала" ще 2 роки тому....,зараз побачимо що собою уявляє наш,український.....наразі дякую за нову розробку.....))))

  6. Nataly says:

    гарний вихід)Дякують багато вам антиприхильників ОК! А я от там застрягла,і як бачу назавжди(( Мій профіль висітиме,а я навіть не можу зайти туди,щоб видалити.Забула пароль,а вони мені не дали змоги його відновити через пошту,як колись і робилось!! Тільки через номер телефону.І їх не цікавить,що я коли реєструвалась,ще не було такої прив"язки до номерів....Так що і відновити пароль не можу,і видалитись не можу(((

  7. Искренне благодарю!
    Гнусные "Одноклассники" уже просто в печёнках сидят. И никак не мог от них сдыхаться.
    Слава Богу, вы смогли мне в этом помочь.

  8. Анонім says:

    Ніколи не був у вк і о , так що маю спокій !

  9. Анонім says:

    так от і застрягла, бо ж забула пароль...от аби хтось "зломав" сторінку і видалив...таке реально???

  10. samsobi says:

    Ну, це треба питати у тих, хто вміє ламати )

  11. Анонім says:

    спасибо!

  12. Надія says:

    Дякую велике,давно мріяла це зробити,та все відкладала !Супер!

  13. Анонім says:

    Вот спасибо!!!!! )))

  14. Анонім says:

    Дякую, АТО не знав як!

  15. Анонім says:

    Обридли українофобські новини у стрічці та вже й давно хотів піти з тих г*мнокласників але незнав як.

  16. Анонім says:

    благодарю за помощь,наконец-то ушла,пусть росияне своим психиатрам дают работу.А друзья остались со мной на скайпе и в фейсбуке!

  17. admin says:

    Підтримую.
    НЕ дискутувати, а лише постійно поширювати правдиву інформацію, – це правильна позиція.

  18. Анонім says:

    the news report does not give you the actual web address of the new network of "we_ua".

  19. Анонім says:

    Ваши соц сети это схроны где вы все твари скоро опять окажетесь

  20. Анонім says:

    Можу порекомендувати нову дійсно Українську мережу http://січ.укр/.

  21. Анонім says:

    Дуже дуже дякую. Не заходила кілька років. Все хотіла якось видалити, та руки не доходили. Навіть не перевіряла повідомлення та фотки друзів за всі ці роки. Ті, хто треба, завжди в межах досяжності. Просто видалила згідно цій інструкціі - і все. Дуже рада. :)

  22. Анонім says:

    Дякую.

  23. Анонім says:

    уРА !ВИБРАЛАСЯ ! Дякую за пораду !Спочатку від мене втікав кінець ,але я повидаляла майже все на своїй сторінці і нарешті регламент не втік !

  24. Анонім says:

    Не можу видалити,нажимаю" відмовитися від послуг" і все і мене знову кидає на цю саму сторінку,С.ки!о
    бо іншого слова до них не находжу!

  25. Анонім says:

    Видалив без проблем

Залишити відгук