Facebook
RSS

Як видалитися з VKontakte. Інструкція для лінивих

-
admin

Крига скресла. Українці масово видаляють свої облікові записи з російських соціальних мереж. Наша інструкція з видалення акаунта на “Однокласниках” стала у пригоді багатьом, що тішить. Було вирішено написати і про те, як можна розпрощатися з соціалкою ВКонтакте. Тут все значно простіше.

Найперше нам треба знайти у лівому боковому меню розділ “Мої налаштування”. Клацаємо. Відкривається сторінка налаштувань, активною є вкладка “Загальне” і саме вона нам потрібна. Прокручуємо сторінку донизу, знаходимо повідомлення: “Ви можете видалити свою сторінку”. Клацаємо на цьому посиланні.

Як видалитися з VKontakte. Інструкція

На сторінці, що відкрилася, нас просять вказати причину, з якої ми залишаємо горезвісну соціалку. Вказавши причину, – а вона може бути вигаданою – тисните на кнопці “Видалити сторінку”.

Як видалити сторінку ВКонтакте

Можемо себе потішити: на сторнці, що відкрилася, бачимо аж чотири повідомлення про те, що сторінку видалено. Втім нам залишають можливість відновити свій профіль, якщо ми з якоїсь причини передумали видалятися. Ця можливіть зберігатиметься за нами протягом певного відрізку часу. Нами було підраховано, що час на роздуми складає рівно 30 тижнів. Коли збіжить цей термін, відновити сторінку буде вже неможливо.

Видалення аккаунта VK
Отже вітаю з черговою перемогою!


П.С. Ви ще не втекли з “Однокласників”? Тоді читайте, як це зробити безболісно >>>

3 Responses so far.

  1. Міша says:

    Соціальні мережі не зацікавлені в тому, щоб з них видалялися користувачі. Ось бачите навіть Вконтакті не хоче відразу видаляти.

  2. Нарешті видалив себе із цього досьє на пів світу користувачів, після 5 років існування в ньому.

  3. Анонім says:

    В мене взагалі не має мої налаштування.Просто пише налаштування,я туди заходжу і вибиває просто в кінці вийти .Годину ляпаю і не можу удалити сторінку.Поможіть.....

Залишити відгук